‘chinees’ sluit de deuren

Golden Garden stopt er per 1 januari aanstaande mee. De chinees heeft 22 jaar in Roodeschool gezeten. Tot en met 31 december wordt het maandmenu met een korting aangeprezen en ook het buffet kent een verlaagde prijs.

De chinees staat al enkele jaren ‘in de stille verkoop’ en wie weet komt er met de sluiting een spoedige nieuwe invulling van het pand.

Klik hier het bericht van de eigenaren op Facebook.

De kern van Roodeschool kan hard veranderen. Misschien komt er een chinees terug, misschien krijgt het pand een nieuwe bestemming. De keukeninventaris zit er in, dus een restaurant- of horecabestemming zou voor de hand liggen maar mogelijk ziet iemand andere mogelijkheden. Tezamen met deze aankondiging/ontwikkeling en de aanstaande verplaatsing van landbouwmechanisatiebedrijf Oosterhof naar de nieuwe locatie aan het viaduct zal er een geheel nieuwe situatie ontstaan. Achter de chinees worden de opstallen gesloopt waardoor er drie bouwkavels ontstaan voor nieuwe woningen. De Hooilandseweg wordt in 2018 gereconstrueerd en een grote wens is met name het gebied van het dorpshuis/plantsoen/de dokter/chinees/Oosterhof zodanig in te richten dat er een ‘dorpshart’ komt.

Dorpsbelangen volgt alle ontwikkelingen op de voet en is altijd bereikbaar voor goede plannen.