Avond4Daagse, (30 mei – 2 juni)

Dorpsbelangen Roodeschool organiseert in samenwerking met de kWbn en SSR van maandag 30 mei tot en met donderdag 2 juni 2022 de Avond4daagse in Roodeschool. Iedereen kan hieraan meedoen.

De Avond4daagse: hét wandelfeest voor jong en oud. Trek je schoenen aan: gáán! Vier dagen lang lol met je vrienden (en ja, ouders en opa’s en oma’s mogen ook mee). Lekker buiten bewegen. Én na de finish natuurlijk die welverdiende medaille. Loop jij ook mee? En dit jaar wordt dat extra feestelijk, want de Avond4daagse krijgt voor het eerst een eigen lied. BNNVARA’s Kinderen voor Kinderen heeft speciaal voor hét wandelevenement een nieuw nummer geschreven genaamd “Avond4daagse”. Op vrijdag 20 mei wordt het nummer met clip en dansvideo gelanceerd op NPO Zapp, Spotify, YouTube en Avond4daagse.nl.

De afstanden voor de verschillende tochten zijn naar keuze: 2, 5 of 10 km.
Starten kan elke avond tussen 18.00 en 18.30 uur.
Startlocatie: Lösploats
Kosten: € 4,00 voor vier dagen
Jouw inschrijfnummer is tevens lot voor het grote Finishfeest. Op de laatste avond is het leuk als de wandelaars verkleed op pad gaan!
1 dag wandelen: € 2,00

Voor het eerst ook 2 kilometer!

Voor inwoners die (nog) geen 5 kilometer kunnen wandelen is er elke avond een klein rondje uitgezet van minder dan 2 kilometer.
Dit doen we voor de allerjongsten en voor onze inwoners waar 5 kilometer té ver is.

Schrijf je online in

Het online inschrijven  is gesloten, maar u kunt  vanavond op Lösploats nog inschrijven en contant betalen.