Opening LMB Oosterhof

Ruim honderd jaar stond locatie Tilweg 1 in het teken van landbouw. Eerst werden er paarden beslagen en wagens gebouwd. Langzamerhand ging het over naar trekkers en volgde het de wereldwijde landbouwmechanisatie. De laatste twintig jaar werden trekkers en getrokken voertuigen dusdanig groot dat het voeren van zo’n bedrijf in het centrum van het dorp onhoudbaar werd.

Na vele jaren van overleg, plannen maken, zoeken naar beschikbare locaties, vergunningen aanvragen kon LMB Oosterhof anderhalf jaar geleden aanvangen met de bouw van een nieuw bedrijfslocatie langs de Hooilandseweg aan de N46. Een zichtlocatie met ruimte voor expansie.

De sprekers van Case en Kverneland spraken lovende woorden over het bedrijf, de nuchterheid, de ontwikkelkracht en de visie van twee generaties Oosterhof.

De opening van het pand was spectaculair. De genodigden kregen in een half uurtje blik op de nieuwste ontwikkelingen, precisielandbouw, maar ook een wagen getrokken door twee paarden en oude trekkertjes reden door de werkplaats.

Vandaag, 2 november houdt LMB Oosterhof van 10.00 tot 16.00 uur open huis.