Wandelvierdaagse

Prachtig weer, mooie routes en enthousiaste deelnemers. Dit is in één zin de wandelvierdaagse editie 2019.

Meer deelnemers dan in 2018, de start- en finishlijn liggen voor het eerst in het dorpshuis. Allemaal veranderingen en toch loopt het prima. Mede dankzij de geweldige overdracht van Erika Kooi en op de achtergrond van Luit.
Erika heeft de organisatie, samen met José en Luit Spijk vele jaren op zich genomen. Nu is het tijd voor anderen. Het bestuur van Dorpsbelangen heeft de organisatie op zich genomen, onder auspiciën van SSR.

De afsluitende donderdagavond was qua weer de minste van de vier maar voor wat betreft sfeer, muziek en de verbinding met het dorp misschien de mooiste avond. De wandelaars werden opgevangen bij Bosch Car Service Schipper en achter de muziek aan ging het via de Laanweg – Zuster Kortestraat – Tilweg – Trompstraat – Westerdijkstraat – M.A. de Ruyterstraat naar het dorpshuis, terwijl Boréas uit Usquert om 19.00 uur al de route vanuit het dorpshuis via Hooilandseweg naar autobedrijf Schipper had gemaakt. Veel inwoners kwamen even uit de voordeur om te genieten van muziek en de schare wandelaars.

Op de foto hieronder de vier deelnemers die 10 kilometer wandelen. Foto wordt weergegeven met toestemming van de deelnemers.

Geef een reactie