Hij komt, hij komt… die lieve goede Sint!

Of toch niet?
Wie het Sinterklaasjournaal op televisie volgt, heeft kunnen zien dat de Sint met zijn pieten onderweg is naar Nederland. Maar dat het nog onduidelijk is waar hij zal aankomen.

Wordt het Zwalk, Schroothoop, Dordrecht of de Eemshaven? We weten het niet. Alle burgemeesters van Nederland bereiden zich voor op de komst van de Sint in hun gemeente.
Nu kunnen we met z’n allen in de Eemshaven gaan wachten om te kijken of de Sint daar aan komt, maar dan zijn we met veel teveel mensen bij elkaar. Sinterklaas heeft het bestuur van Dorpsbelangen benaderd met de vraag of wij de kinderen willen oproepen om gewoon thuis te blijven en de aankomst op de televisie te volgen. Op zaterdag 14 november om 12.00 uur is bij Zapp te zien waar de stoomboot zal afmeren.

Verder heeft de Sint ons al wel een geheimpje verteld.

Een verrassing voor alle kinderen uit Roodeschool van 0 jaar tot en met groep 8, alle kinderen die buiten Roodeschool wonen en op Lutje Potje zitten en
alle kinderen die op De Dobbe zitten en buiten Roodeschool wonen. Plus de broertjes en zusjes van 0 jaar tot en met groep 8.

Wat dat is? Dat kunnen we nog niet verklappen. Maar hou de kranten en de Facebookpagina van Dorpsbelangen volgende week goed in de gaten!