Word plezierig fit!

Woensdag 7 juli organiseerde Dorpsbelangen Roodeschool samen met Sports2Play een instructie avond voor belangstellenden. Een dertigtal geïnteresseerden luisterde geboeid naar de instructies van Sam en Nico en ongeveer twintig personen deden vervolgens mee aan een circuittraining.

Samen met Sports2Play heeft Dorpsbelangen Roodeschool acht toestellen geselecteerd en een Outdoor fitness park Roodeschool gebouwd op Corenos Sportpark.

Dorpsbelangen Roodeschool heeft besloten met Sports2Play in zee te gaan omdat de visie van Sports2Play ons aansprak: het ervoor willen zorgen dat de gemeenschap, buurtbewoners en passanten geïnspireerd en geactiveerd raken om meer te bewegen. In samenwerking met Sports2Play wordt ervoor gezorgd dat er minimaal 2 jaar begeleiding wordt aangeboden!

Sports2Play levert toestellen van Norwell. Toestellen van Norwell zijn betrouwbaar, robuust en, niet onbelangrijk, erg fraai. Een belangrijk element van het ontwerp – de boog – creëert een lichte en transparante constructie. Daarnaast is ook bewust gekeken naar een neutrale kleurkeuze.

De ingang naar het outdoor fitness park is via de hoofdingang (gymzaal/clubhuis v.v. Corenos) of via de Zuster Kortestraat. Er is een verharde ingang gemaakt voor voetgangers. De aansluiting op de verharding van de Zuster Kortestraat is nu (nog) provisorisch. Dorpsbelangen Roodeschool wil de ingang integreren in het ontwerp van de nieuw te bouwen samenwerkingsschool in 2022.

Sports2Play heeft een instructiegids voor de acht toestellen geschreven. En er kan onder begeleiding worden getraind. Wie persoonlijk wenst te worden begeleid kan dit formulier invullen.

Outdoor fitness park
Op de onderstaande datums ben ik aanwezig. Geef even aan wanneer jij er ook bent (19.00 uur-20.00 uur), meerdere opties mogelijk


Met vriendelijke groet,
Nico de Vries, begeleider.

Wij zijn de sponsors en subsidiënten bijzonder dankbaar voor hun royale bijdragen: Gemeente Het Hogeland (Dorpsbudget 2020), NAM, QTS, Provincie Groningen (Reserve
Leefbaarheid Krimpgebieden), Rabobank Het Groninger Land, Stichting Fonds Eemsmond, Impulsloket Nationaal Programma Groningen, en een bijdrage van Dorpsbelangen Roodeschool.

2 gedachten over “Word plezierig fit!”

  1. Vanmorgen 8 juli vond ik een “rectificatiekaartje” in mijn brievenbus dat de de avond voor het beweegpark naar voren geschoven,(en dus al voorbij) was.
    Ik vond het jammer dat dit zo laat was doorgegeven.
    Hartelijke groet,
    Ant Zwerver

  2. Hoi Ant, het was niet verschoven. Het was op beide flyers 7 juli. Maar helaas was op de eerste flyer vermeld donderdag 7 juli in plaats van woensdag 7 juli.
    Wij zagen dat jullie je hebben aangemeld voor de eerste twee dagen dat er een instructeur is. Dat is mooi!

Reacties zijn gesloten.